Søg
Close this search box.

Betingelser

Jeg giver hermed accept til at en medarbejder fra LejeretExperten kontakter mig telefonisk eller pr. mail vedrørende det emne, jeg har markeret interesse for.

LejeretExperten forbeholder sig retten til at ændre i vilkår og forretningsbetingelser uden at give ekstraordinær besked herom. De ændrede vilkår og forretningsbetingelser træder i kraft fra dagen, hvorpå de kan findes her på hjemmesiden. Du bedes derfor jævnligt læse dem, når du besøger hjemmesiden.

LejeretExperten opbevarer som udgangspunkt personoplysninger i op til fem år. Som registreret hos LejeretExperten har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen ved at skrive til info@LejeretExperten.dk. Du kan til enhver tid bede os stoppe med at bruge dine personlige oplysninger i vores direkte markedsføring, samt bede os korrigere fejl og mangler i dine personlige oplysninger.

Vi kan ændre og opdatere vilkår og betingelser. Brug af hjemmesiden efter opdatering betyder accept af den opdaterede udgave. Vilkår og forretningsbetingelser er senest opdateret den 1.juli 2017.

Kontakt os - vi er her for at hjælpe

Har du brug for advokat assistance i en lejeretssag, så er du altid velkommen til at kontakte os,
med henblik på en uforpligtende og fortrolig samtale.

Ofte stillede spørgsmål

Det kan være dyrt at lade være – og har du retshjælpsforsikring vil det oftest kun koste dig din selvrisiko. Hos LejeretExperten er vi hverken billigere eller dyrere end andre advokater, men du kan være sikker på at du får relevant rådgivning fra en lejeret specialist fra starten, og det kan betyde mange penge sparet kontra en advokat der ikke har speciale i lejeret – se mere om vore priser, retshjælp og fri process her

Det kræver at man har en forsikring med retshjælp for at få retshjælp, og det er forsikringsselskabet, der vurderer sagen på baggrund af advokatens ansøgning – læs mere her

Fri proces betyder, at man via sin advokat kan søge staten om at yde økonomisk bistand. Dermed kan staten sikre at de borgere der har en vindbar sag men mindre gode økonomiske forhold ligeledes har adgang til domstolene, og dermed mulighed for at føre retssag på linje med personer med bedre økonomiske forhold. Fri process kan opnås på baggrund af årsindtægt og civilstyrelsens vurdering af sagen – læs mere her

LejeretExperten har mere end 20 års erfaring inden for alle af lejerettens discipliner. Mange er ikke klar over, at det også inden for advokatbranchen er vigtigt med specialeområder, og hos LejeretExperten kan du være sikker på, at din sag bliver behandlet af en advokat/fuldmægtig med speciale i bolig- og erhvervslejeret. Du kan opleve, at din sag på andre sites behandles af studerende eller personer uden juridisk eksamen.  Endda jurister, der kalder sig eksperter uden hverken at have haft faget lejeret på universitetet og/eller den mindste praktiske erfaring som advokat eller dommer med sådanne sager. Hos LejeretExperten taler du med erfarne advokater indenfor det lejeretlige område, hvilket sikrer at du får en både sikker og højt kvalificeret juridisk og økonomisk rådgivning, hvad enten du er privatperson eller administrator, ejer/udlejer eller lejer af fast ejendom)

Læs mere om LejeretExperten